Nyomtatás

Projektvezetés

Projektmenedzsment

Projektvezetési elmélet és gyakorlat. A tanfolyam során a kezdő és gyakorló projekt menedzser résztvevők áttekintik a projektvezetés alapvető elméleti és gyakorlati ismérveit (szerepek, projekt tervezés, projekt megvalósítás, projekt adminisztráció) és használják a munka támogatását szolgáló alapvető dokumentum sablonokat, ill. az MS Projekt szoftvert.

PMP (Project Management Professional)

A PMI a világ egyik első és vezető szervezete a projektmenedzsment kultúra elterjesztésében, a projektmenedzsment tudás és terminológia egységesítésében. A PMI lehetőséget biztosít arra, hogy a szakma elismerését jelképező Project Manager Professional (PMP) Certificate képesítést az arra érdemesek megszerezzék.

A PMP® (Project Management Professional) minősítés a világ legismertebb projektmenedzser „bizonyítványa", több mint 240.000 szakember (2007) rendelkezik már eme nemzetközileg elismert, rangot adó minősítéssel világszerte.

Microsoft Project

A projekt munka a csoportos munkavégzés összetett formája. Az ilyen jellegű munkafolyamatok koordinálását, hatékonyságának fokozását biztosítja, ha a munkát egy megalapozott projekt módszertan szerint végzik.

A Microsoft Project szoftver család különböző verziói támogatják a professzionális projektmunka adminisztrálását, támogatását. A szoftver használatához kapcsolódó tanfolyamainkat úgy terveztük meg, hogy azok a projektek megvalósítása során különböző „szerepekben” együtt dolgozó, szakemberek (projekt vezető, erőforrás menedzser, projekt tag, projekt szerver adminisztrátor) számára aktuális és fontos ismeretek elsajátítását biztosítsák.