Nyomtatás

Oktatás

A Trainer C Oktatóközpont 

A Trainer C Kft. 1998-ban kezdte meg működését a Compaq Hivatalos Oktatóközpontjaként azzal a céllal, hogy minősítő tanfolyamokat biztosítson. A Compaq és HP egyesülése után cégünk a magyarországi HP hivatalos oktatóközpontja lett.
 
A Trainer C Kft. Magyarország egyik vezető Informatikai oktatóközpontjaként olyan széleskörű informatikai oktatási megoldásokat biztosít, melyek az informatikai szakemberek és az informatikai megoldásokat használó végfelhasználók ismereteinek fejlesztését a legoptimálisabb formában kívánják elérni.

Hagyományos tantermi tréningjeinket a világ legmagasabb színvonalú gyártóinak (Hewlett-Packard, Microsoft, Novell, SuSE Linux) minősített oktatóközpontjaként, hivatalos tanmenetek, tankönyvek alapján, magasan képzett oktatók vezetésével tartjuk.

Hallgatóink Pearson VUE Select (Virtual University Enterprise) és Prometric vizsgaközpontunkban hivatalos minősítést szerezhetnek a tréningek során megszerzett ismereteik segítségével. A sikeres vizsgázást Measure UP próbavizsgák segítik.

Oktatóközpontunk rendelkezik a Felnőttképzési Akkreditációs Testület intézményi és program minősítéseivel, így tanfolyami résztvevőink képzésük díját elszámolhatják a szakképzési alap terhére, ill. képzéseiket finanszírozhatják pályázati forrásokból is.

Minősített ECDL oktatóközpontként lehetőséget biztosítunk hallgatóink számára hogy az ECDL rendszer különböző moduljaihoz-, illetve MS Office vagy egyéb végfelhasználói szoftverekhez tartozó tantermi tréningeken vagy eLearning keretrendszerünk segítségével (eTrainer) távoktatási formában történő képzéseken vehessenek részt. A Magyar Közigazgatási Intézet által is akkreditált ECDL vizsgaközpontunkban hallgatóink hivatalos ECDL bizonyítványt szerezhetnek.

A minősített képzéseken kívül igény esetén testre-szabott oktatási megoldás megtervezésével és megvalósításával állunk ügyfeleink rendelkezésére. Az ilyen képzési tematikák alapjául a minősített tanfolyamok speciális, módosított tematikái vagy az adott célra fejlesztett szoftverek használatának betanítását szolgáló tematikák szolgálnak. Az oktatási megoldás jellegétől függően az ilyen képzéseket tantermi oktatás vagy eLearning képzés formájában biztosítjuk.

Bérelt, hosztolt vagy telepített eLearning rendszereink segítségével használhatók SCORM szabvány alapú, professzionális, mind technikailag, mind módszertanilag kiváló színvonalú elektronikus tananyagaink, ill. a rendszerek.